2011. január 21., péntek

Vászonképek

 
Most pedig következzen egy kis reklám! Keresi Ferencnek köszönhetően kikerültek a képeink a www.vaszon-kepek.hu oldalra, ahol vászonkép formájában megvásárolhatóak. Kiváló bemutatkozási lehetőség ez nekünk, hiszen így talán jobban megismerik az emberek a fotóinkat, és nem utolsó sorban a városunkat is.
A technológiáról amit tudni kell: Az itt látható fotó, festővászonra nyomtatva, a művész által aláírt és számozott tanusítvánnyal együtt, 20 példányban kerül forgalomba. A kép 3 méretben, vakrámázva rendelhető. Méretek: 50 x 70 cm, 70 x 100 cm, 100 x 150 cm Lehetőség van eltérő méretben is rendelni, erről kérem, hogy e-mailben érdeklődjön. Keret: Szárított fenyő fakeret 60 mm x 20 mm méretben, mely ragasztással és csapolással van rögzítve. A festővászonra nyomtatott fotó, tűzéssel van a keretre feszítve. A képeket akasztóval ellátva csomagoljuk. A vászonfotó nyomatok további keretezést nem igényelnek, de ízlés szerint keretezhetőek.
A teljesség igénye nélkül néhány kép ami megtalálható a Vászonképek oldalon, de a blogon még nem szerepeltek.
A képek címére való kattintással a Vászonképek.hu oldalon található képeink jelennek meg.
Napocska (Fotó: Melinda)
1974 Harley-Davidson (Fotó: Tibi)
Országúton (Fotó: Melinda)
Piac utca részlet (Fotó: Tibi)
Duna parton (Fotó: Melinda)
Polski (Fotó: Tibi)
Ezúton szeretnénk megköszönni Keresi Ferencnek, és a Vászonképek.hu oldal munkatársainak a remek bemutatkozási lehetőséget.

Köszönettel: Melinda és Tibi

3 megjegyzés:

  1. Kedves Melinda és Tibi,

    Mi köszönjük, hogy a képeitekkel színesítitek az oldalunkat és remélem hogy még sok jó képet láthatunk tőletek, illetve azok is,akik ellátogatnak az oldalunkra!
    Üdv
    Keresi Ferenc
    www.vaszon-kepek.hu

    VálaszTörlés
  2. Maravillosas fotos.

    Wonderful photos. Greetings from Spain

    VálaszTörlés